Travel Yogini is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.
Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Over travel yogini


Yogareizen om bij thuis te komen

Wil je een yogaweek beleven? Vul het formulier onderaan deze pagina in en we nemen zsm contact met je op! 


Yogaweek kosten & praktisch

Een yogaweek kost rond 750 euro. Per bestemming kan er verschil zitten in aantal maaltijden die je voor dit bedrag krijgt. De reis is altijd incl overnachtingen, ontbijt en alle yogalessen, rituelen, meditaties...

Excl vliegreis en transport van en naar vliegtuig en uitstapjes gedurende de week naar bijv musea, excursies, restaurants...

  1. Belangrijk: Zelf yogamatje en fleecedekentje meenemen!
  2. Belangrijk!! Je vliegtuigticket pas regelen als we je hebben laten weten dat de reis doorgaat!! We zijn niet verantwoordelijk voor ticketskosten.
  3. Linnengoed en handdoeken zijn aanwezig. Zelf strandlaken meenemen wel verstandig.

Yogareizen gaan door zodra we 6-8 personen hebben! Een samenkomst voor je yogaweek doen we altijd! Zo kun jij je medereizigers leren kennen, een proefles van je docent krijgen en samen genieten van de voorpret!

*Voor vertrek heeft iedere yogaweek een samenkomstdag. Hier kun je al je vragen stellen en kennis maken met elkaar, de docente en een yogales volgen.

*Je dient zelf je yogamatje mee te nemen

*Huurauto's en benzine/diesel worden geregeld en betaald door Travel Yogini, bestuurders binnen de groep ( minstens 2)

meer info betreffende annuleren:


Travel Yogini is géén reisbureau en wij verkopen geen pakketreizen. Wij doen slechts bemiddeling. Derhalve hoeven wij niet aangesloten te zijn bij een SGR of ANVR. Wij regelen niet de vliegtickets, kunnen wel adviserende rol hierin spelen. 

Wat betreft annulering en aansprakelijkheid maken wij de volgende afspraak met de deelnemers aan een yogareis.

  1. Annulering tot 4 weken voor vertrek geeft recht op 50% restitutie. Dit kan wel gevolgen hebben op het inkomen van de yogadocente.
  2. Na deze 4 weken is restitutie niet meer mogelijk.
  3. Restitutie van vlucht dient bij desbetreffende luchtvaartmaatschappij te gebeuren. Verzekeren bij het boeken van vliegticket is mogelijk.
  4. In geval van een noodsituatie op de plaats van bestemming is volledige restitutie mogelijk. In zo'n geval kan desbetreffende yogadocent(e) geen aanspraak maken op de verdiensten die hij of zij misloopt. Mogelijk kunnen we een last minute wijziging in locatie maken in overleg met iedereen.
  5. Een reisverzekering is voor elke deelnemer, ook de yogadocent(e) verplicht. Dit voor eventuele ongemakken in het buitenland.BTWnr: NL 175554420 B O1

KvK: 01125223

Travel Yogini maakt deel uit van SOULJOY

Contact:

Eva Sacchetto

Telefoon
+31(0)646290696

E-Mail
travelyogini@outlook.com