Ik ga op reis en ik neem mee...mezelf

Een yogareis met dagelijks aandacht voor jezelf tijdens een yogales en de afstand tot je leven om nieuwe keuzes te maken en met nieuwe energie straks weer in je leven te stappen. Waar sta je in je leven? Hoe gaat het met je? Bepaal jij wat er gebeurt in je leven of wordt je geleefd?.... Onze begeleiding gaat verder dan het aanbieden van een yogales. We gaan op reis, een innerlijke reis. Op zoek naar jouw dromen, jouw angsten en jouw kracht. Yoga is een reis, jouw hele leven is een reis...durf jij bewust te voelen en aanwezig te zijn tijdens jouw reis?

Evenwicht

Een week alle aandacht voor jou proces. Hoe gaat het met je? Heb je zaken die je wilt opruimen en loslaten? Wil je verandering in je leven? De yoga is een prachtige ingang tot zelfonderzoek. En omdat ieder z'n innerlijke reis maakt levert dat veel herkenning en verbinding op tussen de deelnemers van de reis. 

Over Travel Yogini...

Yogadocente Eva Sacchetto organiseert vanaf 2008 jaarlijks meerdere yogareizen. Wat begon met een weekje in Zuid Italië met enkele cursisten is uitgegroeid tot jaarlijks met groepen van gemiddels 10 personen naar Ibiza, Sicilië, Marrakesh en de woestijn.. 

"Het reizen is een passie van me. Net als me verbinden; me verbinden met mijn bron, met de natuur, met mensen... Ik heb heel erg de stilte nodig maar geniet ook intens van contact met anderen. Deze reizen bieden me dit. Aan de ene kant het verbinden, stil staan bij het Leven, je bestaan...aan de andere kant lol hebben, spelen, uitwisselen en het leven als een avontuur onderzoeken....Én ik ben gek op samen eten en eten maken!! "

Genieten, voelen wat jij nodig hebt

De prachtige locaties zorgen ervoor dat je je thuis voelt. Je krijgt alle ruimte om de dag in te vullen zoals jij dat wilt. Waar heb jij behoefte aan? Helemaal niets? Dan blijf je lekker thuis en lees je een boek, neem een siësta. Trek je terug totdat jij voelt dat je weer de energie, de zin voelt om op pad te gaan. 

Een team yogadocenten...

Omdat Eva de vreugde van het reizen wil delen, de mooie plekken en ervaringen wil delen, is ze begonnen met het samenstellen van een groep yogadocenten die dezelfde passie hebben voor mensen en het wonder van het Leven... met Yoga als zeer handzame ingang naar onderzoek en groei van het Zelf. Dagelijkse lessen & mooie dagelijkse thema's om voor jezelf te onderzoeken. 

Yogadocenten die vanuit hun authenticiteit leiding geven en processen begeleiden van deelnemers, dat is waar Travel Yogini voor staat.

.